Saturday, February 11, 2012

Mari cuba VCO Catalyst

Assalamualaikum u'ols.
Ape khabar korang semua.?buat ape cuti hujung minggu ni?harini C.E bermalas-malasan di rumah terchenta.Aktiviti yg sihat sbb duit tak keluar banyak kalau duduk rumah :)
Selasa yang lepas C.E dah dapat VCO catalyst dari kak Eazy Catalyst .Dah lama stop makan suplemen VCO ni.Then after sometimes C.E rasa perlu amik balik suplemen VCO ni.
The reason is kalau makan suplemen ni badan C.E rasa cergas je selalu.Tak mengantuk masa tgh kerja.Lepas tu selera makan tu takdelah kuat sangat lagi2 kalau amik suplemen tu at breakfast.Mesti time lunch takda rasa sangat nak makan.Plus boleh diet sekali.
Harga VCO ni takdelah mahal pon.ONLY RM39.90
.Berbaloi kowt sebab banyak sangat kegunaan VCO ni.Makan 2 biji sehari.Dalam botol VCO tu ada 60 biji semua sekali.So cukup la stok untuk sebulan.
ALHAMDULILLAH..berkesan jugak untuk hilangkan jerawat dan parot kat muka kalau rajin makan dan sapu.

Antara kelebihan VCO :
- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut
- Regular semula PMS anda
- Sistem penghadaman lebih baik
- Kesuburan
- Kurangkan rasa senggugut
- Batuk dan Selsema cepat hilang
- Mengurangkan tidur berdengkur

2 comments:

dari~ummie said...

eryn,ko jual ke?hehehe..nak try jugak..;)

CIK ERYN said...

hehe..xjual la umy..tp kalau ko nak ko leh pegi kat link eazy catalyst tu..bagus la suplemen ni :)

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥