Tuesday, June 5, 2012

Tenangnya hati :)

Assalamualaikum..
Jam menunjukkan pukul 6.15 pagi.

Harini bangun pagi sbb nak makan sahur. Baru dapat sehari posa di bulan Rejab. Ingat nak add on lagi beberapa hari. Tahun lepas C.E rajin sangat posa, tapi tahun ni makin berkurangan. Tak boleh jadik ni. Kena rajin and displinkan diri sendiri untuk berpuasa. Tak lama lagi bulan yang mulia nak tiba. So kena praktiskan diri biar badan ni  biasa nak menahan diri daripada lapar dahaga.

Di kala subuh yang sepi dan tenang ni, C.E layan surah-surah lazim dekat blog. Baca dan hafalkan. Asal sembahyang duk baca Surah Al-Kausar and Surah Al Ikhlas je. So biar la bertukar ganti, pelbagaikan ayat-ayat Al-Quran yang pelbagai dalam bacaan solat.
Tenang sangat hati ni taktala Subuh di pagi hari. Selalu subuh dah dekat matahari terbit baru nak bangun.
Aisyyy Eryn Eryn. Lebih pentingkan tidor..!kau tu dah bleh jadi mak orang. Cube la rajinkan diri bangun pagi-pagi macam ni kan bagus. 
Oklah, nak sambung tido jap. Harini malas-malas. So nak masuk kerja pukul 11.Sorry bos, i memang malas nak kerja lately ni. Too much of work..!lagipon mud cuti melanda diriku. Kita enjoyyyy..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥