Sunday, June 3, 2012

MasterChef Celebrity

Assalamualaikum
Korang tengok tak MasterChef harini??
Macam-macam drama yang jadi.Salamiah Hassan tetibe emo bila tengok ikan hidop-hidop nak kena masak. Karl Shafeq terletak taucu banyak dalam udang yang dia masak. Dengan mesin pengisar Dato Fazley tak boleh pakai. Kelakar betol. Tapi best sebab benda-benda macam ni yang penonton nak tengok.


Kalaulah C.E yang masuk dalam tu, kelam kabut nak masak. 45 minit untuk satu hidangan yang menyelerakan.Dushhh memang tergolek aku kat situ.

Tabik hormat pada Tanuja(ex Miss World) yang muda plus cantik.Tomok pon ape kurangnye. Nampak nerd je tapi pandai jugak masak. Kalah aku yang pompoan ni.
Bila tengok rancangan-rancangan mcm ni, at least kita ada jugak tau tips-tips memasak dari orang lain. Ambik komen-komen dari juri dan apply dekat masakan kita nanti.
Yelah, mana nak dapat ilmu masak free dari chef-chef yang terkemuka tu.
C.E dah jadi addicted to this reality show. Tiap hari balik keja awal semata-mata nak tengok Dato Fazley plus Azwan Ali(AA). Tak minat pon kat AA tu cuma nak tengok kekecohan dia dalam tu. Kalau takde orang macam dia, konfem bosan tengok MasterChef Celebrity tu.
Anyway good luck pada semua contestant. Tak tahula kan sape yang akan menang nanti.
And Good Luck jugak pada Zizan sebab jadi juara Super Spontan. Congrates.
p/s:malam ni nak skodeng-skodeng belog orang.jadi silent reader jekkk

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥