Monday, May 28, 2012

MASTERCHEF CELEBRITY MALAYSIA

Rancangan realiti Masterchef Malaysia kembali lg di Astro Ria. Siaran berlangsung pada pukul 9 malam.Sape sape nak belajar masak tu boleh la layan rancangan ni.Best tengok peserta-peserta dari kalangan artis bersaing secara sihat. Kalau menang, duit tu akan disalurkan pada tabung-tabung kebajikan.

Jom tgok Jehan,Angah Raja Lawak,Azwan Ali,DR Faiz,Farook Husin,Dato' Fazley,Sarah Raisuddin,Soo Wincci,Thanuja,Tomok,Raja Azmi,Salamiah Hassan,Serina,Louisa Chong,Karl Shafek and Juliza Adlizan di dapor Masterchef.

Kecoh dapor bile Azwan Ali ada. Semangat nak tengok Dato Fazley memasak.Dah la handsome,bijak and pandai memasak pulak tu.Untung betul jadi isteri beliau(gatal..!)

C.E berminat tengok orang memasak. Maklumlah C.E ni bukan pandai masak sangat. Jadi kena la belajar dengan tengok rancangan realiti macam ni. Baru mood memasak datang :)
OKLAH..layan tau rancangan ni. Stay tune!!

















3 comments:

Sandokhan said...

masterChef ni, start setiap Sabtu hingga bila?

ღCIK ERYNღ said...

Sabtu sampai hari Selasa...best tgok celebrity masak-masak :)

Sharidawati Shahrudin said...

saya google pasal masterchef selebrity malaysia dan terus dtg blog awak :) salam perkenalan :)

TENKIU Singgah

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥