Sunday, May 27, 2012

Welcome back CIK ERYN

Assalamualaikum..Hye semua kawan-kawan bloggers kat luar sane
Lama betul C.E tak update blog. Bile login blogger tetibe blur view page baru..!macam tak best je :(

Just nak share dgn korang ape yang C.E buat sampai tak sempat nak update blog
Pegi kerja balik kerja dah malam.Malam wajib tgok sinetron Indon-Nada Cinta kat Astro Ria.Lepas tu layan FB, tengok ape latest status kawan-kawan,stalk page FB kawan-kawan, dan tido. Macam tu la seharian aktiviti C.E dari Isnin-Jumaat. Hari Sabtu and Ahad basuh kain,lipat kain,kemas bilik tidor,tengok tv,online,layan Super Spontan&Karoot Komedia,layan drama and tidorrr..haha..Sihat sangat la aktivi C.E tu kan (merenung badan yang dah makin menaik sebab makan and tido je)

Bosan kan?Macam takde aktiviti yang best!pegi tgok wayang ke.?shopping ke??dating ke??lamanya dah tak dating..!!!opssss..

Minggu ni C.E tak ikot family balik kampung lawat atok. Sedia maklum atok C.E tengah koma. Dia koma lepas accident dengan kereta yang nak undor kereta dr belakang kat surau. Kesian atok..!dah dekat setahun tak sedarkan diri lagi..Harap atok cepat semboh and semoga semuanya selamat.Rindu nak bual-bual dengan atok and tgok senyuman atok yang terpancar bila cucu-cucu beliau balik kampung :)

Anyway, harini C.E betol-betol bengang dengan printer.Baru pakai 4-5 kali da rosak..!!tension betol. Asal nak print je stuck..Da try troubleshoot tapi tak boleh jugak nak print. Nampaknye kena hantar balik kat kedai beli haritu. Warranty ada lagi kan..
OKLAH, panjang lebar pulak C.E membebel. 
Hahhhh congrates to my dear besties dekat opis-Tuty Suhaila.
Die baru je deliver baby girl. Comel beb, rambut lebat,putih melepak,aduhhhh bile lah C.E nak ada baby.
Tahniah Tuty.Sayang ko lebih :)

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥