Wednesday, July 14, 2010

Status Cik Eryn..!

i penah post entry pasal apa yang i nk capai suatu hari nanti.
SILA KLIK SINI UN TUK LIHAT ENTRY BERKAITAN
Sebelum ni i letak 6 wish list yang i teringin sangat nak buat. Tapi ade antaranya yg jadi and ade yang tak.
So entry i kali ni. just nak review balik mana wish list yang dah jadi and mane yang tak.
____________________________________________________
Wish list pertama : Anugerah dekan
Status : Telah berjaya dilaksanakan walaupun hanya pada sem terakhir.
Wish list kedua : Rebonding
Status : Tercapai.! Siap wat volume rebonding lg. Dasyat betul.!
Wish list ketiga : Cuti-cuti Malaysia
Status : Gagal dicapai sebab masa yg tak mengizinkan
Wish list keempat : Beli printer ngan MP3
Status : Gagal.! sebab kalo de duit je mesti beli mende2 lain dulu. Bila dah abis duit baru teringat nak beli 2 mende tu.
Wish list kelima : Reunion
Status : 50-50. Ade kawan2 yg i tak jumpe lg.
Wish list kelima : Turunkan berat badan
Status : Hampir tercapai. Usaha tangga untuk kurus =)
Wish list ketujuh : Pegi Darul Syifa'
Status : SumOne yang i nak bawak tu taknak pegi walaupun setelah berpuluh2 kali dipujuk. ____ ???
____________________________________________________
Anyway, tenkiu for reading .!

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥