Tuesday, August 10, 2010

Bulan Ramadhan bulan mulia...



Tak sangka kan bulan Ramadhan yang mulia akan tiba besok. Bagi i bulan Ramadhan kali ni sangat diff dgn bulan² Ramadhan yg sebelumnya. Kali ni i akan berpuasa besama² keluarga. Berbuka bersama, bersahur bersama, and teraweh bersama. Yezz..! [masakan mak mana boley challenge ngan masakan kat bazaar tu..]

Tapi i still rindu dgn bazaar Ramadhan kat Parit Raja. i dah kenal mana gerai kuey teow yang sedap, mana gerai jual hati goreng yg marveles, and mana satu kedai jual air durian belanda yg meletopp..[mana boleh lawan bazaar kat tempat i ni..!]

Yang paling i tak boley lupe, i kenal dgn my cokelat cadbury pon time bulan puasa. Kenal melalui YM chat room. Entah mcmne boley jadi baik, rapat & sgt rapat. Tak sangka sangat our relationship remain until now.!
[Espc to U, i bg tempoh tu bukan sbb i tak trust U, tp sbb i kene piki betul² ats sgl keputusan yg i buat. Tapi last2 i boley terima U,pintu hati i terbukak untuk U kerana Allah SWT]

i wish dat bulan Ramadhan kali ni akan memberi bilion of sinar pada i [.iman,amal & taqwa.]..i JUGA harap i diberi petunjuk ke jalan yang sentiasa diredhai Tuhan, dipermudahkan segala urusan, and mendapat apa jua yang i inginkan dgn izin-NYA..[jangan cepat marah yer kawan-kawan]

- Insyaallah -

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥