Monday, August 16, 2010

Indahnya Ramadhan..

Memang betul bulan Ramadhan bulan yg sangat mulia, bulan yang boley mengeratkan hubungan silaturrahim sesame insan. Time² bulan posa ni je la i and family dapat makan sama² and berkumpul together gether mcm dulu². ALHAMDULILLAH. Mane taknye kalau time tak posa, masing² makan time lain² sebab masing² balik keja/balik kelas lain².
Yet, this is my first Ramadhan bersama family setelah sekian lama bermastautin di Johor. Dapat tolong mama masak and teman abah g beli gulai kawah. Hehe. And yg paling besh sekali dapat berteraweh bersama. Nikmat yang tak terhingga and tak dapat nak diungkap dgn kata
². ALHAMDULILLAH..
Semalam i buat agar
² Milo. My very² feberet..Nasib si tukang rase ada. Kalau tak entah manis entah tawar agar² yg i buat tu. Credit to Nurul Azeifa [adik gedix i] ..Sekelip mata je agar² tu habes. Tak bersempat nak tunggu besok lusa. Haisyy..dasyat sungguh..!
Hopefully he will get well soon..Doa i selalu ade utk awk. Ecehh..
Juz nak share keindahan Ramadhan bersama u guyz..Hopefully, takde kate
² dalam entry ni yg mengecikkan hati merah menyala sesiapa.
HEPY Ramadhan =)

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥