Saturday, October 16, 2010

"Exchange Link Widget"

Selamat malam semua..
Dah makan belom.? Tetibe C.E rasa haus giler, rasa nak buat SunquickFuh..lazat
Nak share sikit pasal widget "Exchange Link" yang C.E baru add dalam blog.Perasan tak kat bahagian tengah yang paling atas sekali tu..? ade kan.
Ramai bloggies yang letak widget ni dalam blog.Senang, tak payah nak buat link list bloggies banyak². Lagipon C.E rasa nak delete linkies utk bloggies tu. Bukan ape C.E nak kurangkan berat blog. C.E timbang punye timbang rupe²nye naik berat badan blog C.E. Nak tak nak terpaksa delete animation² yang tak berkaitan.
So pada kawan² bloggies espc pada follower tersayang C.E, sila add nama dan url blog korang dalam kotak Exchange Link tu yer.
Godek punye godek patot la hari tu dalam Mozilla kotak Exchange Link tu tak function, rupe²nye ada clash dgn java script yang lain. Bila C.E delete widget yang clash tu. Kotak Exchange Link ni dah boleh function pada semua web browser - ->espc Mozilla.
Sape² yang nak add Exchange Link dalam blog korang, ni sedikit tips
Klik LINK ini
Kemudian register untuk access masuk
Pegi menu Wizard dan pilih jenis exchange link yang korang nak macam gambar kat bawah ni

Klik button Generate code dan abaikan option untuk Select a meme
Code akan dihasilkan dan letak code pada add gadjet untuk HTML/JavaScript dalam blog
Letak kat mana² U'ol suke dalam blog tu. Kalau C.E, better letak kotak Exchange Link ni kat bahagian paling atas sekali. Senang orang nak nampak..

No comments:

TENKIU Singgah

  

Jom share link blog korang ❤

✖DO&DONT✖

♥Kalau suka sama CIK ERYN♥
♥Sila klik pada TABUNG MASA DEPAN beliau♥
♥Di sebelah kiri blog♥

Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox ye!!
Kalo rase belog CIK ERYN menyakitkan mata..memedihkan telinga
SILE KELUAR IKOT PINTU KANAN!!OK:)

♥ Senaman untuk menghilangkan mengantuk
atau stress ♥